او ادامه داد: به نظر ميرسد تعريف محوري ميان آثار مختلف تاريخي که در استان کردستان واقع شدهاند، سفر گردشگران و دسترسي آنها را به پتانسيلهاي موجود راحتتر ميکند.
مديرکل ميراثفرهنگي اين استان تصريح کرد: با ايجاد اين محور است که ميتوان به سمت و سوي اطلاعرساني و ايجاد زيرساختهاي مورد نياز حرکت کنيم.
«الهي» با بيان اينکه در سال جاري براي غار کرفتو نورپردازي، تجهيز مسير رفت و آمد گردشگران و ساماندهي سرويسهاي بهداشتي را در دستور کار قرار دادهايم، اظهار داشت: انجام اين اقدامات با جذب بخش غيردولتي به طور حتم نتايج بهتري به همراه خواهد داشت.
اين مقام مسوول بيان داشت: مهمترين نياز استان کردستان تعريف يک محور اصلي ستوني است که از سمت کرمانشاه به سمت همدان شروع شود و به مريوان و سنندج برسد.
او تأکيد کرد: در حال حاضر مشکل موجود اين است که هيچ مسير ارتباطي ميان بانه و مريوان وجود ندارد بنابراين تلاش ميکنيم اين مسير ارتباطي برقرار شود.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کردستان گام نخست در ايجاد اين محور را انجام مطالعات لازم دانست که براي اجراي آن 200 ميليون اعتبار پيشبيني شده است.
او بيان داشت: با اتمام مطالعات که پيشبيني مدت زمان شش ماهه براي آن شده است ميتوان تأمين زيرساختها و نهايتاً توزيع فراخوان و جذب سرمايهگذار را پيگيري کرد.
«الهي» در ادامه به وضعيت اشياء موزه سنندج اشاره کرد و افزود: رفع خطرهاي اوليه از اسکلتهاي موجود در اين موزه شده و به منظور ايجاد شرايط ايدهآل براي نگهداري آنها نيازمند تأمين اعتبارات هستيم.
مديرکل ميراثفرهنگي کردستان تأکيد کرد: همچنين راهاندازي موزه سنگ نيز در شهرستان سنندج مورد توجه اين اداره کل است که به محض راهاندازي اشياء سنگي خارج از موزه را به آنجا منتقل ميکنيم.
او همچنين در مورد وضعيت فعلي محوطه زيويه گفت: حفاظت اضطراري مهمترين موضوع در مورد محوطه تاريخي زيويه است چرا که بناهايي اين چنيني در گام نخست بايد با پوششهاي خاص محافظت و بعد با ظرافت بسيار مرمت شوند.
«الهي» يادآور شد: پيشبيني تخصيص اعتبارات ويژه براي اجراي اين طرحها شده است که در انتظار بررسي آنها و ميزان تخصيص هستيم.
111/
انتهای پیام/